Opslagmogelijkheden Stock-it

U heeft opslagproblemen of nood aan een tijdelijke stockageruimte?

Stock-it heeft een ruime keuze aan huurbare individuele opslagunits. Hierbij bieden wij u een flexibele, professionele en veilige oplossing. Onze opslagruimtes zijn voorzien van verwarming en ventilatie, worden 24u op 24u, 7 op 7 beveiligd en u kiest zelf de grootte van de ruimte die u nodig heeft.

Bovendien verhuren wij zowel aan particulieren als professionals en dit met de mogelijkheid voor zowel korte als langere periodes.

Daarbovenop en niet geheel onbelangrijk zijn onze opslagruimtes ideaal gelegen te Merelbeke (bij Gent) vlak naast op- en afrit van E40 / E17 / R4 !


De ideale oplossing voor meubelopslag, archiefopslag, stockage hobby- of sportartikelen, seizoensgebonden artikelen, promomateriaal, tijdelijke stock, ...


SUPERDEAL

Kies voor het huren van 1 jaar opslagruimte bij Stock-it
en ontvang jouw eerste maand GRATIS.

(Vraag naar de voorwaarden)


Prijzen Opslagcontainers (vanaf 9m³)

Opslagcontainer Stock-It

Opslagcontainer 9m³Populair

75 €

per stuk / per maand
vanaf 3 stuks / 70 € per maand

Opslagcontainer 20m³

155 €

per maand

Andere volumes zijn zeker bespreekbaar!


Prijzen Opslagunits (vanaf 40m³)

Opslagunit Stock-It

Opslagunit 40m³Populair

235 €

per maand

Opslagunit 55m³

280€

per maand

Andere volumes zijn zeker bespreekbaar!


Volumemeter

Wenst u het exacte volume van uw inboedel op te meten? Dat kan via onderstaande link. Vul de juiste aantallen in de vakjes en klik onderaan op de knop "Bereken volume" om het resultaat te bekijken. Ga naar de volumemeter


Opslagtips

Algemeen

Benut de capaciteit van uw opslagunit niet alleen in de breedte en diepte maar ook in de hoogte. Op deze manier kunt u er meer in kwijt. Plaats spullen, die u snel of regelmatig nodig hebt, op een makkelijk bereikbare plaats en zorg voor bewegingsruimte zodat u de goederen achterin ook nog gemakkelijk kan bereiken. Maak een lijst van al wat u in uw unit hebt opgeslagen en maak een kopie van deze inventaris. Het ene exemplaar bewaart u thuis, het andere in de unit zelf.

Ruimte winnen

Matrassen zet u best recht tegen de wand. Bedden, tafels en kasten haalt u zo veel mogelijk uit elkaar om ruimte te besparen. Bevestig het montagemateriaal aan het meubel (bijvoorbeeld in een zakje) zodat u het niet verliest. En waarom zou u een lege lade, koel- of vrieskast niet vullen met kleding of handdoeken?

Efficiënt stapelen

Gebruik zoveel mogelijk dozen van dezelfde vorm en grootte zodat u ze stabieler kan stapelen. Plaats zware dozen onderaan, de lichtere dozen komen daar bovenop. Helemaal bovenaan komen goederen met een grillige vorm.

Voorzichtig

Bewaar uw pc, televisie, dvd, video, stereo, wijnflessen en ski's achteraan de unit. Stockeer spiegels, kaders en schilderijen steeds verticaal in een stevige doos of beschermd met luchtkussenfolie.

Opgelet!

Het is verboden om gevaarlijke en ontvlambare stoffen, zoals brandstoffen of vuurwerk in de unit op te slaan. Verwijder de brandstof uit een grasmaaier. Verwijder batterijen uit elektrische apparaten om schade door lekkend zuur te voorkomen. Plaats een koelkast en diepvriezer enkel in uw unit als ze schoon en droog zijn en laat de deur op een kiertje staan.

Volume berekenen

Om u een idee te geven voor welk u dient te opteren geven wij u enkele voorbeelden:

- 10m³ tot 20m³ : Kleine inboedel (studio, studentenkamer)
- 25m³ tot 35m³ : Gewone inboedel (eetkamer, slaapkamer, salon, apparaten)
- 35m³ en meer : Grote inboedel (gewone inboedel + zolder, kelder, tuinhuis)